SARS COV-2 PCR teszt

A jelenleg elérhető legérzékenyebb, ezáltal legmegbízhatóbb teszttípus, az aktuális koronavírus fertőzöttséget mutatja. PCR tesztet fogadják el a magyar hatóságok és az NNK is hivatalos eredményként, és utazáshoz is ez a megfelelő teszttípus. A mintavétel előtt 4 órával tartózkodjon az evéstől, ivástól, dohányzástól. A teszt eredménye budapesti mintavétel esetén 24 órán belül, vidéki mintavétel esetén másnap kerül kiküldésre a megadott e-mail címre. A mintákat egészségügyi személyzet veszi le, a mintavétel az orr- és torokgaraton keresztül történik. Az eredményeket NNK akkreditált labor partnerünk állítja ki. 

19 500 Ft

Antigén gyorsteszt

Az aktuális koronavírus fertőzöttséget mutatja. A gyorsteszt eredménye a helyszínen megvárható, és a nap végéig kerül kiküldésre a megadott e-mail címre. A mintákat egészségügyi személyzet veszi le, a mintavétel az orr- és torokgaraton keresztül történik. Érzékenysége kevésbé megbízható, mint a PCR teszté, ezért gyakrabban mutat fals negatív eredményt, amit érdemes PCR teszttel is megerősíteni. Az antigén teszt a Groupama Aréna és Bikás Park állomásokon elérhető. 

12 500 Ft

SARS-CoV-2 IgG Kvantitatív szerológiai teszt

A kvantitatív szerológiai teszttel ellenőrizni tudjuk, hogy a személy átesett-e már a fertőzésen, kialakult-e a védettsége, illetve hogy az mennyi ideig védi még. A védettségről hivatalos orvosi igazolást állítunk ki, ami használható utazáshoz és hazajövetel esetén mentesít a karanténba vonulási kötelezettség alól. Nagyon magas érzékenységű laboratóriumi tesztről van szó, ezért vénás vérvétel szükséges hozzá. Az eredmény 24 órán belül, leghamarabb aznap kerül kiküldésre. A vizsgálat csak a BLESZ (belvárosi, bejárós) állomásunkon elérhető. 

11 000 Ft

Antigén gyorsteszt PCR teszttel kombinálva

Mindkét teszttípus az aktuális fertőzöttséget mutatja. Az antigén gyorsteszt negyed órán belül ad eredményt, ezért gyorsasága miatt érdemes választani. Viszont érzékenysége kevésbé megbízható, mint a PCR-é, így megerősítő PCR teszttel ellenőrizzük. A gyorsteszt eredménye a helyszínen megvárható, a budapesti PCR teszt eredménye 24 órán belül, a vidéki mintavétel esetén másnap  estig kerül kiküldésre a megadott e-mail címre. A mintákat egészségügyi személyzet veszi le, a mintavétel a torok- és orrgaraton keresztül történik. Az eredményeket NNK akkreditált labor partnerünk állítja ki.  A kombinált teszt jelenleg Budapesten a Groupama Aréna és Bikás Park állomáson elérhető.

30 900 Ft