top of page
Fooldal

SafeSchool /

SafeWork

Iskolai és munkahelyi COVID szűrési rendszer, kifejezetten szervezeti igényekre fejlesztve.

Koronavirusrol

Ajánlatunk

A jelenlegi legbiztonságosabb, gyors, költséghatékony, érintés-, és fájdalommentes, az összes tanulót hetente szűrő koronavírus tesztelési rendszer iskoláknak kifejlesztve.

Megoldásunk

A megoldást egy átgondolt és rendszeres szűrési metodológia és az elérhető árú, „kényelmes” mintavételezés jelenti.

 

A Tesztállomás.hu csapata Magyarországon elsőként vezeti be a nyál (köpet) alapú teszteket és a kisebb gyermekeknek szóló „nyalóka” tesztet.

Háttér

Az általános-, és középiskolák tanulói között végigsöprő koronavírus fertőzéshullám nem csak a tanítás biztonságát és menetrendjét veszélyezteti, hanem az egymást könnyen fertőző diákok „hazavihetik” a (a veszélyezettebb társadalmi csoportokba tartozó) családtagjaiknak a vírust. A családok átoltottsága még nem teljes, a gyerekek oltásáról még nincsen információ. A gyerekek, főleg a fiatalabbak, nehezen viselik az orr- és garatnyálkahártyából történő pálcás mintavételt, emiatt a tömeges és gyors szűrés nehezen megoldható, a laboratóriumi PCR tesztek magas ára pedig jelentős anyagi terhet róhat a családokra.

SafeSchool

tesztallomas-kep-1.png

Hetente különböző színnel ellátott karszalagot biztosítunk a tesztelésben résztvevő tanulóknak.

SafeWork

Ajánlatunk

A jelenlegi legbiztonságosabb, gyors, költséghatékony, érintés-, és fájdalommentes, az összes dolgozót hetente szűrő koronavírus tesztelési rendszer vállalatoknak kifejlesztve.

Megoldásunk

A megoldást egy átgondolt és rendszeres szűrési metodológia és az elérhető árú, „kényelmes” mintavételezés jelenti. A Tesztállomás.hu csapata Magyarországon elsőként vezeti be a nyál (köpet) alapú teszteket és az úgynevezett „nyalóka” tesztet, mely kényelmesebb a hagyományos PCR teszteléshez képest.

Háttér

A világon végigsöprő koronavírus fertőzéshullám nem csak az irodaházakba való visszatérés biztonságát és menetrendjét veszélyezteti, hanem az egymást könnyen fertőző munkatársak „hazavihetik” a (a veszélyesztettebb társadalmi csoportokba tartozó) családtagjaiknak a vírust. A lakosság átoltottsága még nem érte el a kívánt szintet. Sokan nehezen viselik az orr- és garatnyálkahártyából történő pálcás mintavételt, emiatt a tömeges és gyors szűrés nehezebben megoldható, a laboratóriumi PCR tesztek magas ára pedig jelentős anyagi terhet róhat a vállalkozásokra.

Teszteles

Hogyan történik a tesztelés?

A metódus alapja a nukleinsav alapú garatnyálkahártyából történő mintavétel (szájon- és orron keresztül), amely az egyén autójában történik meg, így minimálisra csökken az érintkezés és a továbbfertőződés esélye az egy légtérben tartózkodók között. 
1.png
A Tesztállomás.hu előre elkészített tájékoztató füzetekkel segíti a vállalati/iskolai tesztek kihirdetését
2.png
A Tesztállomás.hu munkatársa a kijelölt napon és időben megjelenik a vállalat telephelyén/ az iskolában
3.png
Az érintett vállalat/ iskola részéről két kijelölt referens segíti a munkánkat
4.png
A tesztelés előre egyeztetett csoportokban / osztályonként történik
5.png
A vállalati tesztelésben érintetteket / diákokat oktató videó segíti a helyes mintavétel elvégzésében
6.png
A helyszíni munkatárs validálja a teszteket, valamint elvégzi a szükséges PCR teszteket
7.png
Kiosztásra kerülnek a karszalagok (OnTheSpot csomag esetén 30 percen belül, SuperSafe csomag esetén másnap), melyeknek érvényessége 1 hét

Csomagjaink

SAFESCHOOL
EXTRASAFE

 

PCR alapú nyálteszt (javasolt)

A tesztek érzékenysége a hagyományos antigén tesztek több mint tízszerese, ugyanakkor eredményt csak a laborba érkezést követő hat óra múlva ad.

SAFESCHOOL
ONTHESPOT

Nyál alapú Antigén gyorsteszt

A tesztek hatékonysága és gyorsasága azonos a hagyományos antigén tesztekkel, így a mintavételezést követő 15 percen belül eredménnyel szolgálnak. Lehetőség van teljesen anonim tesztelésre is.

Amennyiben egy osztályban bármely tanuló antigén tesztje pozitív lesz, úgy az iskola vezetősége izolálni tudja a tanulókat (és az oktatót) a többi tanulótól, így minimálisra csökken a fertőzés veszélye. Pozitív teszt esetén a Tesztállomás.hu kedvezményes laboratóriumi PCR tesztet biztosít. (Mely elvégzését az egész osztálynak vagy csoportnak javasoljuk)
Ajanlatkeres
Ajánlatkérés

Köszönjük ajánlatkérését, munkatársunk hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Támogatók

Képernyőfotó 2020-04-27 - 8.27.55.png
Képernyőfotó 2020-04-27 - 8.31.29.png
bottom of page