PCR teszt kiszállással Budapesten

Regisztrálja adatait online, foglaljon időpontot, és teszteljen otthona biztonságában és kényelmében! Normál és expressz eredményküldés: aznap vagy 24 órán belül. 

 

Mit kell tudnod a kiszállásos PCR tesztről?

  • Kiszállás Budapest egész területén
  • Foglalás előző nap éjfélig lehetséges - kérjük, a pontos lakcímet add meg, ahova kiszálljunk (kapucsengő, emelet, ajtó, lakás-házszám)!
  • Kiszállás másnap délelőtt (9-12 óra között) vagy délután (12-16 óra között) – a pontos időpontról SMS-ben értesítünk a vizsgálat napján
  • Ha egy címen több személy szeretne tesztelni, a kiszállási díjat egyszer kell csak kifizetni
  • Szakképzett klinikai dolgozóink végzik a mintavételt (szájon és orron keresztüli mintavétellel)
  • Hivatalos teszteredmény, ami használható karantén alóli felmentéshez és utazáshoz is
  • Online letölthető, magyar, angol és német nyelvű leletkiadás (felár nélkül)

Árazás

Hogyan történik a tesztelés?

A metódus alapja a nukleinsav alapú garatnyálkahártyából történő mintavétel (szájon- és orron keresztül), amely otthonában történik meg, így akkor is részt vehet a tesztelésben, ha nincs autója, hatósági karanténban tartózkodik, vagy bármely más ok miatt nem hagyhatja el otthonát. 
 

Regisztráció

Fontos, hogy csak előzetes regisztrációval tudja igénybe venni a szolgáltatást, ezért kérjük a tesztelés napja előtt este 10 óráig töltse ki online kérdőívünket és foglaljon időpontot.

Tesztelés

előtti tennivalók

A teszt napján kérjük a mintavételt megelőző 4 órában ne egyenek, ne igyanak, ne dohányozzanak, illetve ne mossanak fogat! Ezek az intézkedések biztosítják a koronavírus tesztelés eredményességét.

Kollégánk érkezése a helyszínre

Regisztráció után, az időpontok és útvonal figyelembevételével a tesztelés napján kollégánk értesíti Önt, hogy pontosan mikor érkezik a helyszínre. A környezet védelmében elektromos autóval biztosítjuk a szolgáltatást. 

Kövesse a helyszíni utasításokat

Kérjük, hogy kollégánkat a járványügyi szabályoknak megfelelően maszkban fogadják otthonukban. Ha lehetőség van a vizsgálatot jól szellőző helyiségben elvégezni akkor kérjük ott tartózkodjanak. 

Mintavétel
menete

A mintavétel a garatnyálkahártyából történő levétellel történik (szájon és orron keresztül). A mintavételt szakképzett klinikai dolgozóink végzik, melyről a gombra kattintva olvashatnak többet!

Koronavírus teszt

eredménye

A mintavétel után kollégánk elhagyja a helyszínt. Eredményét akár már aznap a megadott e-mail címre továbbítjuk. Addig is kérjük szíves türelmét - és javasoljuk a karantén további fenntartását.
 

Miért jobb az otthoni koronavírus teszt?

Kényelmes

Online történik a regisztráció, így a helyszínen nincs szükség papír alapú adatrögzítésre.

Biztonságos

A tesztelés az otthonában történik, a mintát szakképzett klinikai munkatársaink veszik le.

Gyors

A mintavételezés mindössze 5 percet vesz igénybe, és eredménye akár már aznap

Jelenleg kérhető teszttípus

SARS COV-2 PCR teszt

A jelenleg elérhető legérzékenyebb, ezáltal legmegbízhatóbb teszttípus, az aktuális koronavírus fertőzöttséget mutatja. PCR tesztet fogadják el a magyar hatóságok és az NNK is hivatalos eredményként, és utazáshoz is ez a megfelelő teszttípus. A mintavétel előtt 4 órával tartózkodjon az evéstől, ivástól, dohányzástól. A teszt eredménye délelőtti mintavétel esetén aznap este, délutáni mintavétel esetén 24 órán belül kerül kiküldésre a megadott e-mail címre. A mintákat egészségügyi személyzet veszi le, a mintavétel az orr- és torokgaraton keresztül történik. Az eredményeket NNK akkreditált labor partnerünk állítja ki. 

Mit kell tudni a koronavírusról?

Az újfajta koronavírus okozta megbetegedés leggyakrabban enyhe tünetekkel jár, láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom és fáradékonyság jelentkezhetnek. Ritkábban súlyos kórforma alakulhat ki, ami tüdőgyulladással, heveny légzési elégtelenséggel, vagy akár szepszissel (vérmérgezés), keringési vagy több szervi elégtelenséggel járhat. Az áthajtásos koronavírus teszt segít a betegek gyors feltérképezésében, hogy azok mielőbb a megfelelő ellátáshoz juthassanak.

Támogatók