Tesztállomás vállalati partnereknek

corporate.png
A jelenlegi vírushelyzetben a vállalatok és szervezetek biztonságos és folyamatos működéséhez tapasztalataink alapján ajánlott a munkavállalók tesztelése, hiszen már egy fertőzött kolléga is hatással lehet cégünk működésére. 
Vállalatként, cégként felelősen szeretne eljárni kollégái és családjaik biztonsága érdekében, amihez szintén szükséges lehet a munkavállalók tesztelése. 


Tesztállomás szolgáltatásunk keretében helyszíni kitelepülést (Test-at-work), illetve a meglévő állomásainkra foglalható idősávok értékesítését is vállaljuk.

A koronavírus második hulláma új kihívások elé állítják a szervezeteket:

Működés 

folyamatosságának biztosítása

Mivel a koronavírus átfertőzési rátája magas, ezért könnyen leteríthet egész csapatokat, osztályokat, ami kihatással lehet a cég működőképességére.

Felelős magatartás a munkavállalók felé

Szeretné, hogy kollégái és azok családjai biztonságban érezzék magukat a munkahelyükön. 

Minőségbiztosítás

Biztosítani szeretné, hogy cégének termékei nem érintkeztek a vírussal. 

Egyedi ajánlatunk nagyvállalatoknak

Rectangle 34 (1).png
Nagyvállalatok számára lehetőséget biztosítunk egyedi tesztmennyiség lekötésére is, ebben az esetben a cég alkalmazottait soron kívül fogadjuk. (Előzetes regisztráció ebben az esetben is szükséges).

Igényeire szabott

Tesztállomás csomag

buildings.png

Tested by DriveCell “badge”

Vállalati partnereink számára egyedi jelvényt biztosítunk, melyet kitehetnek weboldalukra, illetve felhasználhatnak kommunikációjuk során.